Magyar Kupa: elfelejtené a Honvéd edzője

nb1.hu12
Toborzórajáró
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: 2012.03.10. 16:00

Magyar Kupa: elfelejtené a Honvéd edzője

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2019.04.02. 20:50

Fordulatos volt az első meccs.

Magyar Kupa: elfelejtené a Honvéd edzője


Meg tudta lepni az első játékrészben a Budaörs a Budapest Honvédot a Magyar Kupa negyeddöntőjének odavágóján. A 22. percben a vezetést is megszerezték, azonban a második félidőben magasabb fokozatba kapcsoltak a kispestiek, és fordítottak NB II-es riválisuk ellen. Így a visszavágóra egygólos hátrány tudatában utazhatnak a budaörsiek.


 


Supka Attila az első meccsen látottak alapján a hozzáállásra figyelmeztette csapatát, és arra, hogy az előny tudatában sem szabad elbízniuk magukat.


 


– El kell felejteni, hogy előnyből indulunk a visszavágón, úgy kell készülnünk, hogy 0–0 az eredmény, s ennek megfelelő hozzáállással kell futballoznunk, hogy eredményesek legyünk, és kiharcoljuk a továbbjutást – hangsúlyozta a klub honlapjának Supka Attila. – Más célunk nem is lehet, mint hogy bekerüljünk a négy közé. Az első mérkőzést mi rontottuk el nagyon, az első félidőben nem volt olyan a hozzáállás, mint kellett volna, a második viszont kicsit jobb volt már, akkor lőttük a két gólt, amivel fordítani tudtunk. Természetesen ez sem lesz könnyű meccs, azonban ha mindenki kihozza magából a maximumot, nemcsak hetven, vagy nyolcvan percig, hanem végig koncentrálunk, fegyelmezetten futballozunk, akkor lehetünk eredményesek.


 

Vissza: “www.nb1.hu”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 6 vendég