Oldal: 1 / 1

Magyar Kupa: Ez lehet a Fradi nagy előnye Rebrov szerint

Elküldve: 2019.04.02. 19:15
Szerző: nb1.hu12
Hátrányból folytatják.

Magyar Kupa: Ez lehet a Fradi nagy előnye Rebrov szerint


Nehéz mérkőzés előtt áll a Ferencváros a Magyar Kupában. A bajnoki címért folytatott harcban is legnagyobb riválisuk, a Vidi fogadja őket, ráadásul egy 1-0-s Fradi győzelemmel is a székesfehérváriak mennének tovább, hiszen az első mérkőzésen 2-1-re tudtak nyerni. 


 


Az FTC vezetőedzője, Szerhij Rebrov már az odavágó előtt is többször hangsúlyozta, a kupa is nagy jelentőséggel bír csapata számára, és ez most sem volt másképp, amikor a Fradi Médiának nyilatkozott a visszavágó előtt a mester. Azt is kiemelte, hátrányukat nem szabad nyomásként kezelniük.


 


– Ugyanúgy készülünk a Mol Vidi elleni kupa visszavágóra, mint bármilyen más mérkőzésre. Nagy előny, hogy néhány hete játszottunk velük, így frissen ki tudtuk elemezni őket. 2-1-es előnyben vannak, de lesz időnk arra, hogy fordítsunk, hiszen természetesen győzni utazunk oda. Az első perctől magabiztosan, céltudatosan kell játszanunk, nem szabad nyomást éreznünk. Az előző találkozón megteremtettük a lehetőségeinket, a gond a rögzített szituációknál volt. Remélem, hogy most máshogy lesz, mi mindent meg fogunk tenni. A bajnokság mellet a kupa is nagy jelentőséggel bír, főleg, ha a Mol Vidi ellen játszunk. A szurkolók is kíváncsiak erre az összecsapásra, itt tényleg bármi megtörténhet. Látni akarom az akaratot a játékosokon, hiszen a Ferencvárosban nagyon sokan hisznek, így ennek megfelelően kell pályára lépnünk – mondta Rebrov.