Honvéd: fontos hiányzók, fontos visszatérő

nb1.hu12
Toborzórajáró
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: 2012.03.10. 16:00

Honvéd: fontos hiányzók, fontos visszatérő

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2019.03.15. 19:43

Két alapember nem játszhat majd.

Honvéd: fontos hiányzók, fontos visszatérő


Az MTK elleni győzelem után a Haladás elleni vereség és a Kisvárda elleni döntetlen miatt szomorkodtak a Honvéd, dobogóról álmodó szurkolói. Supka Attila csapata azonban a két botlás ellenére is ott van még a tűz közelében, mert az ötödik helyet foglalja el a tabellán, de csak egy ponttal van lemaradva a harmadik DVSC mögött.


 


A kispestiekre azonban nem vár könnyű meccs holnap, a mindig, mindenkire, mindenhol veszélyes Paks lesz az ellenfelük, ráadásul Csertői Aurél csapatának égetően szüksége lenne a pontra, pontokra, mert a tolnaiak célja, hogy minél előbb biztosítsák a bentmaradásukat. A Csertői-csapat ugyanis csak hat ponttal előzi meg a már kieső helyen lévő Kisvárdát.


 


Supkának amiatt is főhet a feje, hogy két fontos játékosára nem számíthat. Gazdag Dániel és Danilo ugyanis 5 sárga lappal rendelkezik. Gazdag a csapat tüdeje és egyik szíve, előbbi kitétel a hatalmas munkabírása, utóbbi meg azért igaz, mert a klub akadémiáján nevelkedett. Danilo a csapat egyik gólfelelőse, ráadásul kiszámíthatatlan mozgása és cselei miatt soha nem szabad üresen hagyni, de néha még az sem elég, ha csak egy ember felügyeli az adott ellenfél védelméből.


 


A kispestiek számára viszont jó hír, hogy a hétközi, Budaörs elleni kupameccset kihagyó csapatkapitány, Djordje Kamber pályára léphet holnap.

Vissza: “www.nb1.hu”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 43 vendég