Így állítja össze Rebrov az FTC kezdőcsapatát – interjú

nb1.hu12
Toborzórajáró
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: 2012.03.10. 16:00

Így állítja össze Rebrov az FTC kezdőcsapatát – interjú

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2019.03.14. 19:18

Új Haladás ellen készülnek.

Így állítja össze Rebrov az FTC kezdőcsapatát – interjú


A tavasz első felvonásának az utolsó bajnokijára készül a Ferencváros azok után, hogy tegnap 2-1-es vereséget szenvedett hazai pályán a Vidi ellen a Magyar Kupa negyeddöntőjének az odavágóján. Az FTC a szombati ellenfél, a Haladás otthonában zakózott az ősszel, de Szerhij Rebrov, a Ferencváros vezetőedzője szerint nem csak emiatt követnének el hibát, ha nem teljes erőbedobással készülnének az utolsó ellen.


 


Visszanézte a tegnapi, Vidi elleni kupameccset? Észrevett valamit, amire fontos lesz felhívnia a játékosai figyelmét?


Természetesen visszanéztem, de a fehérváriak elleni visszavágó még viszonylag messze van. Addig játszunk még a Haladással, és szünet is lesz a bajnokságban a válogatott meccsek miatt. Most csak és kizárólag a Haladásra koncentrálunk.


 


Említette, hogy pihenő lesz a klubcsapatoknak. A tavasz első etapját, hogyan jellemezné?


Az utolsó három meccsen láttam azt a változást, amit várok a csapattól. Láttam, hogy fejlődnek a játékosok, intenzívebb volt a játékunk, sokkal jobban akartunk. A Vidi elleni meccseink viszont mindig különlegesek, visszatérünk még rá, mi és hogyan történt tegnap.


 A Loki elleni vereség és a gulyás - interjú a Fradi grúz válogatottjával - NB1.hu 
A nemzetközi kupameccsekre is készülnek, ennek tudható be, hogy már többféle összeállításban is pályára küldte a csapatát. Mik a legfontosabb visszajelzések, amelyeket kapott?


Nem szeretem azt, amikor mindig ugyanaz a tíz játékos kerül be a kezdőcsapatba. Mindig jó a konkurenciaharc, az hasznára válik mindenkinek. Ha a játékosok tudnák, hogy biztosan kezdők lesznek az adott mérkőzésen, akkor lehet, hogy az edzéseken nem dolgoznának olyan erőbedobással, nem adnának bele mindent a munkába. Én viszont az alapján állítom össze a kezdőcsapatom, hogy ki, milyen keményen dolgozott a héten.


 


Az élcsapatok edzői mindig elmondják, nincsen előre lefutott meccs az élvonalban. A mindenki által kiesőnek titulált Haladás eléggé azt bizonyítja az elmúlt meccsein, hogy ez az állítás mégis igaz.


A Haladást nagyon jó és gyors játékosok alkotják. Összeálltak a vasiak, arra is oda kell figyelni, hogy az Újpest ellen cserejátékosok szerezték a góljaikat, így mérkőzés közben is tudnak változtatni.


 


Ősszel vereséget szenvedtek Szombathelyen.


Gyakorlatilag teljesen új csapat épült ahhoz a mérkőzéshez képest a Haladásnál. Nagyon jól kontráznak, az elmúlt mérkőzéseiken kellő önbizalmat is szereztek a szombathelyiek. Hiába utolsók a bajnokságban, ugyanúgy oda kell figyelni rájuk, komolyan kell venni az ellenük való felkészülést, mint bármelyik másik csapat ellen. Hibát követnénk el, ha nem így tennénk.


 

Vissza: “www.nb1.hu”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 38 vendég