Szlovákia-Magyarország: az MLSZ közleménye a jegyekről

nb1.hu12
Toborzórajáró
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: 2012.03.10. 16:00

Szlovákia-Magyarország: az MLSZ közleménye a jegyekről

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2019.03.14. 17:14

Utalványokat kell beváltani.

Szlovákia-Magyarország: az MLSZ közleménye a jegyekről


Március 16-ától lehet beváltani a Szlovákia–Magyarország Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésre szóló utalványokat jegyekre – közölte a Magyar Labdarúgó Szövetség, amely arra kéri a drukkereket, lehetőség szerint még Magyarországon váltsák ki belépőiket a találkozóra.


 


Az MLSZ közleménye emlékeztet, a szlovákok elleni nagyszombati mérkőzésre utalványokat vásárolhattak a szurkolók, ezeket a találkozó előtt hivatalos meccsjegyre kell beváltani. Erre az elutazás előtt Budapesten, a Ticket Express Bálnában (Fővám tér 11-12. I. em) lesz lehetősége a drukkereknek március 16-án szombaton, valamint 18-án hétfőn és 19-én kedden nyitvatartási időben, valamint 20-án, szerdán 14.00 óráig.


 


„A meccs napján a nagyszombati City Aréna vendégpénztáránál szintén lehetőség nyílik a jegyek átváltására, 12 órától a mérkőzés kezdetéig. Az utalványok névre szólnak, kizárólag azok a szurkolók léphetnek be a stadionba, akiknek a neve szerepel az utalványon, és az átváltáskor igazolták személyi azonosságukat. Fontos információ, hogy azok a szurkolók, akik a mérkőzés napján 16.30 óra után veszik fel hivatalos belépőjüket, a rendőrségi lezárás miatt már nem hagyhatják el a stadion területét”  – fogalmaz a szövetség, arra kérve a szurkolókat, lehetőleg még Magyarországon váltsák át a belépőiket.


 


„Amennyiben ezt a mérkőzés helyszínén teszik meg, mielőbb érkezzenek meg a stadionhoz, ellenkező esetben könnyen előfordulhat, hogy nem jutnak be a mérkőzés kezdetére a lelátóra.”


 


A találkozóra az összes vendégjegy elfogyott.


 


„Ezért arra kérjük a magyar drukkereket, hogy csak azok induljanak útnak, akik hivatalos belépővel, vagy hivatalos belépőre váltható utalvánnyal rendelkeznek”.

Tesoro
Tartalék
Hozzászólások: 1201
Csatlakozott: 2009.08.15. 22:04
Tartózkodási hely: Debrecen

Re: Szlovákia-Magyarország: az MLSZ közleménye a jegyekről

HozzászólásSzerző: Tesoro » 2019.03.15. 12:13

'Egy mai szlovák sajtóhír szerint több, mint 7000 jegy vár gazdára. Ha azt vesszük, hogy a 19200 belépőből 2000 darab már a magyar szurkolóknál van, illetve, hogy nagy számban vásároltak jegyeket is hazai szektorokba felvidéki magyarok, így kijelenthetjük, hogyha ebben az üzemben halad a szlovákok jegyértékesítése, akkor mondhatni a szó szoros értelmében hazai közeg előtt játszhat a magyar nemzeti tizenegy. '

Érdekes.

https://trollfoci.blogstar.hu/2019/03/1 ... sen/70116/


Vissza: “www.nb1.hu”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: Bing [Bot], RC valamint 20 vendég