Nem csak nagyon fontos gól volt - Herczeg András reakciója

nb1.hu12
Toborzórajáró
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: 2012.03.10. 16:00

Nem csak nagyon fontos gól volt - Herczeg András reakciója

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2019.02.16. 23:32

Értékelt a Loki edzője.

Nem csak nagyon fontos gól volt - Herczeg András reakciója


A forduló rangadója gyönyörű gólt, drámát és fantasztikus gólt is tartogatott. Már mindenki azt hitte, 1-1-el végződik a Loki-Fradi összecsapás, amikor jött a csereként debütáló Zsóri Dániel a 93. percben, és csodálatos mozdulattal vette be az FTC kapuját. 


 


Herczeg András csapata Ferencváros ellen aratott győzelmével érthetően nagyon elégedett volt. Kiemelte nagyon erősen kezdett az ellenfél, gyorsan játszottak, jól támadtak vissza. Hozzátette, már az első félidő második részében följebb tudtak menni, fentebb próbáltak labdát szerezni. A második játékrészben is végig az volt a tervük, hogy letámadják a Ferencvárost, nem hagyják őket építkezni. 


 


A vezetőedző hangsúlyozta, a játékosok egy nagyon jó mérkőzésen hatalmas győzelmet arattak. Zsóri Dániel első mérkőzésén pedig fantasztikus gólt rúgott.
 


A parádésan debütáló fiatalról elmondta, hogy most érezték, megérett arra, hogy a keretbe legyen. Meccsközben úgy látták, kell még egy támadó, mert hátrányban voltak, és Dani bizonyította az ifiben és a második csapatban, hogy gólérzékeny. Ezért kapta meg a lehetőséget, és élt is vele. Az edző arra is kitért, hogy a fiatal milyen utasításokkal lépett pályára.


 


Arról is beszélt Herczeg András, hogy a Kisvárda ellen meccs után érthetően nagyon rossz volt a hangulat a csapatnál, mindenkit nagyon bántott a vereség. Kellett nekik minden szempontból a győzelem.Vissza: “www.nb1.hu”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: Adamek valamint 33 vendég