DAC-Slovan: Holman és a csapata is üzent – videó

nb1.hu12
Toborzórajáró
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: 2012.03.10. 16:00

DAC-Slovan: Holman és a csapata is üzent – videó

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2019.02.11. 17:35

Friss hírek Guzmics Richárdról is.

DAC-Slovan: Holman és a csapata is üzent – videó


Szakmai- és egyéb szempontok alapján is a legnagyobb rangadóval folytatódik szombaton a szlovák bajnokság. A Dunaszerdahelyen elkészült MOL Aréna nyitómeccsén a második DAC vendége az ősi rivális, ráadásul listavezető Slovan Bratislava lesz. A két csapat között 8 pont a különbség a tabellán.


 


A találkozó iránt hatalmas az érdeklődés, amit jelez, hogy a hazai szektorokba már elfogytak a belépőjegyek. 


 


A mérkőzésre kiemelten készül a Slovan is, a pozsonyiak egyértelmű célja a bajnoki cím megszerzése, valamint az, hogy utána a Bajnokok Ligájában bejussanak a csoportkörbe. Legutóbbi edzőmeccsükön az orosz bajnokságban jelenleg 4., egyébként 12-szeres szovjet, 10-szeres orosz bajnokcsapatot, a Szpartak Moszkvát verték meg 3-1-re. 


 


A pozsonyiak egyik gólját ráadásul Holman Dávid szerezte, aki a téli erősítések ellenére továbbra is a pozsonyiak egyik alapjátékosa lehet. Guzmics Richárd azonban nem lépett pályára a találkozón.


 
Az nb1.hu-t arról tájékoztatták az informátorai, hogy Guzmicsnak még pótolnia kell a lemaradását. A védő azért van nehezebb helyzetben, mint újdonsült társai, mert Kínában már november elején vége volt a bajnokságnak és az edzéseknek, míg a Slovan még decemberben is meccseket játszott, január elején meg egyből elkezdték az edzéseket a pozsonyiak. A magyar meg január 26-án írta alá a szerződését. 


 


Az nb1.hu-t Guzmiccsal kapcsolatban arról is informálták még, hogy amint megfelelő edzettségi állapotba kerül, számít a játékra a Slovan szakmai stábja.


 


A jelek szerint azonban ez még nem szombattól következik be...

Vissza: “www.nb1.hu”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: RC valamint 16 vendég