Reakciók a debütáló paksi lelátókról

nb1.hu12
Toborzórajáró
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: 2012.03.10. 16:00

Reakciók a debütáló paksi lelátókról

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2019.02.11. 16:32

Szurkolókat kérdeztek meg.

Reakciók a debütáló paksi lelátókról


A Haladás elleni, szombati 1-1 alkalmával debütáltak a Paks stadionjának az új lelátói. Fontos tudni, hogy a teljes stadion még nem készült el, hisz’ az utolsó fázisban az A-lelátót és a főépületet alakítják ki, de a drukkerek már egyre komfortosabb körülmények között buzdíthatják a kedvenceiket.


 


A Paks honlapja meg is kérdezett néhány szurkolót, hogy mondják el a tapasztalataikat az első meccs után.


 


"Péter (26): Amennyire én meg tudom állapítani, nagyon jó minőségűek az új lelátók. Tetszik a tribünök kialakítása és a székek színei is. Nagyon várom már, hogy a főoldal is elkészüljön, és azzal teljesnek és késznek mondható legyen a stadionunk. 


 


János (68): Először is hadd kezdjem azzal, hogy úgy érzem, ez a csapat nagyon megérdemli, hogy ilyen szép, modern környezetben játszhasson idehaza. A lelátó építésekor mindig azt néztem, hogy mennyire lesz hátrébb az új tribün, mint a régi emelvény. Féltem tőle, hogy rosszabb szemszögből láthatom majd a meccset, de hála Istennek nem így lett, sőt… Nagyon tetszik, hogy magasabban, de ugyanakkor közel a pályához foglalok helyet. Csak pozitívan tudok nyilatkozni. 


 


Anna (31): Kényelmesek, és ahogy nézem, igazán strapabírók az új székek, így remélem, sokáig ilyen szépek is maradnak. A kialakításnak köszönhetően maximálisan úgy érzem magam, hogy egy modern stadionban nézhetem kedvenc csapatom. Ezentúl egészen biztos, hogy nagyobb kedvvel jövök ki a hazai találkozókra. 


 


István (45): Kicsit még azért a lelátó mögötti terület szűkös, valamint az időjárásból és az építkezésből adódó sár is sok, de örülök, hogy elkészültek végre az új létesítmények. Nemcsak a lelátórész, de a mosdók is modernek és tiszták. Egészen más ilyen környezetbe kilátogatni. Bízom benne, hogy legközelebb a győzelem is meglesz."

Vissza: “www.nb1.hu”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: RC valamint 16 vendég