Supka majdnem mindenkinek beszólt

nb1.hu12
Toborzórajáró
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: 2012.03.10. 16:00

Supka majdnem mindenkinek beszólt

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2019.02.10. 10:03

Mi lenne, ha áldoztak volna a Honvédra...

Supka majdnem mindenkinek beszólt


Újra dobogós a Honvéd, ráadásul ezt annak köszönheti elsősorban, hogy legyőzte azt a Puskás Akadémiát, mely gárda ellen mindig kiemelt öröm a siker a szurkolói számára.


 


A kispestiek előtte régen nyertek utoljára, egészen pontosan november harmadikán Kisvárdán, amikor 3-0-ra diadalmaskodtak. Azóta viszont lement úgy hat bajnoki, hogy háromszor nyertek, háromszor döntetlent értek el. És ezt a szériát nagyon sokan számon is kérték Supka Attilától és a futballistáitól. A tréner a felcsútiak elleni diadal utáni sajtótájékoztatón úgy kezdte, hogy az nb1.hu-t leszámítva gyakorlatilag mindenkinek beszólt.


 


Az nb1.hu ugyanis állandó jelleggel (és gyakorlatilag egyedüliként) megírta, milyen problémákkal küzd a Honvéd (sérüléshullám, két alapember távozása, gyenge és kevés játékos leigazolása, ami nem a szakmai stáb hibája – linkre kattintva minden hír megtalálható a témakörökről) és éppen emiatt egyszer sem kértük számon a gyengébb periódust. 


 


Supka azt is elmondta, most nem játszott olyan jól a csapata, mint az FTC ellen, mert ha a múlt heti játékukat produkálták volna a játékosai a Puskás Akadémia ellen is, akkor akár 4-5 góllal is győzhettek volna. De kijelentette azt is, hogy meg lehetett volna a nagyobb különbségű siker, hiszen 2-0-nál erre megvoltak a lehetőségeik.


 
Sikerüknek köszönhetően a kispestiek felléptek a dobogóra, harmadikok, a tréner leszögezte, mindenképpen szeretnék megtartani a pozíciójukat, mert nyáron szeretnének nemzetközi kupameccseken szerepelni, aminek a kivívása amúgy mindegy, hogy a bajnokságban vagy a kupában történik.


 


A Honvéd két pontra van a bombaerős, második Viditől, attól a gárdától, melynek a játékoskeretének az összértéke jóval többet ér.


 


A Supka vezette szakmai stáb és a játékosok azonban erőn felül teljesítenek, érdekes témakör azon merengeni, hol tartanának, ha George F. Hemingway tulajdonos megfelelően áldozott volna a téli átigazolási időszakban a csapatára...

Avatar
alehndr
Világsztár
Hozzászólások: 13457
Csatlakozott: 2011.08.13. 19:32
Tartózkodási hely: Ibiza

Re: Supka majdnem mindenkinek beszólt

HozzászólásSzerző: alehndr » 2019.02.10. 10:53

Nyilván kellett a cikk végére Hemingwayt megszolni, ezt ugyanúgy meglehetne tenni a Vidi, Fradi cikkek végén, hogy állami pénzek nélkül hol lennének...
Supka kellemes meglepetés, nem hittem benne, hogy így összerántja a csapatot.

Avatar
alehndr
Világsztár
Hozzászólások: 13457
Csatlakozott: 2011.08.13. 19:32
Tartózkodási hely: Ibiza

Re: Supka majdnem mindenkinek beszólt

HozzászólásSzerző: alehndr » 2019.02.11. 23:17

http://m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i ... ja-2683583

Ez mondjuk nem tűnik rossz fogásnak


Vissza: “www.nb1.hu”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: RC valamint 16 vendég