Dajka megvalósítaná mániáját

nb1.hu12
Toborzórajáró
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: 2012.03.10. 16:00

Dajka megvalósítaná mániáját

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2019.02.08. 20:54

Sokgólos meccsre számít a Kisvárda mestere.

Dajka megvalósítaná mániáját


Története első bajnoki mérkőzését játssza szombaton a Loki Kisvárdán, csak remélni tudjuk, hogy nemcsak a matematikai tény, hanem a pályán mutatott teljesítmények miatt is történelmi lesz a találkozó.


 


Éles, harcias összecsapásra van kilátás, a hazaiak az NB I-es tagság megőrzéséért, míg a vendégek a bronzéremért harcolnak. 


 


A Kisvárda a nyitó fordulóban könnyített helyzetén azzal, hogy legyőzte közvetlen riválisát, a Haladást, de a vezetőedző, Dajka László a játékukkal nem volt elégedett. Mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján saját hibáikra hívta fel a figyelmet, valamint hangsúlyozta, felkészültek az ellenfél játékából. Hozzátette: „nekem az is mániám, hogy lennie kell saját játékunknak is. Ha abból minél többet meg tudunk valósítani, akkor eredményesen tudjuk zárni a mérkőzést.”


 


Dajka László több gólos mérkőzést vár, és arra számít, csapatának nem lesz elég egy gólt lőni, ha nyerni szeretne. Ez biztosan nem lesz könnyű feladat, mivel a Loki védelme stabil lábakon áll, 410 perce nem kaptak gólt, igaz a Kisvárda is 254 perce őrzi hiba nélkül kapuját.


 


A Kisvárda mestere Bódi Ádám és Tőzsér Dániel pontrúgásainak veszélyét emelte ki, amit csak remélni tud, hogy megúsznak. Ilyen szempontból kicsit szerencsés a Várda, ugyanis Tőzsér még nem tudott a csapattal edzeni, így kihagyja a mérkőzést. Mellette még négy játékosra nem számíthat Herczeg András, viszont Varga Kevin visszatér.


 


A Kisvárdának is lesznek hiányzója és visszatérője is, Pavlo Lukjancsuknak letelt a két mérkőzésre szóló eltiltása, ugyanakkor Teodorosz Beriosz sárgalapok miatt nem játszhat szombaton.

Vissza: “www.nb1.hu”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: RC valamint 23 vendég