Oldal: 1 / 1

Hemingway átigazolási és szponzori titkai

Elküldve: 2019.01.15. 09:48
Szerző: nb1.hu12
Ismét foglalkozott a Fradival és a Vidivel.

Hemingway átigazolási és szponzori titkai


A Digi Sportnál vezet videóblogot George F. Hemingway, a Honvéd tulajdonosa. Legutóbbi bejegyzésében részinformációkat közölt a Honvéd téli átigazolási fejleményeiről.


 


„Olyan fiatal irányító középpályást igazolunk, aki segíthet nekünk. A nyárig kölcsönbe érkezik, mert sokat kellett volna fizetni érte a végleges szerződtetéséhez. Ma vesz részt orvosi vizsgálaton, utána ír alá, ő is jön velünk Törökországba”


 


Azt is hozzátette a kispesti tulajdonos, hogy „Van egy jobb oldalon bevethető játékos is, aki próbajátékra érkezik, ő is utazik az edzőtáborba. Két másik játékost is nézünk, az egyikük egy hagyományos kilences, akinek meggyőző az előélete.”


 


Hemingway ismét szájára vette a Ferencvárost és a Vidit, kiemelve, hogy milyen drágán tud játékosokat igazolni a két klub, de hozzátette, nekik erre nincsen lehetőségük, csak akkor lesz majd így, ha olyan szponzoraik lesznek, mint a két klubnak.


 


Ebben igaza van Hemingwaynek, de arról soha nem beszél nyíltan, hogy a csapatának miért nincsenek olyan szponzorai, mint az említett két klubnak. Ilyen témakörökben a Fradit és a Vidit mindig megemlíti, hogy kiemelkedő helyzetben vannak.


 


Annak, hogy a Honvédnál nem sorakoznak a támogatók három oka lehet: politikai, gyenge marketing-tevékenység vagy mondjuk a tulajdonos személye...


 


A homályos megfogalmazások helyett akkor lenne karakán és férfias Hemingway, ha frankón elmondaná, mire gondol, nem csak rébuszokban utalgatna!

Re: Hemingway átigazolási és szponzori titkai

Elküldve: 2019.01.15. 11:33
Szerző: Mrs.Dolcetti
A többi klubnál sem sorakoznak a szponzorok,kivéve ha oda irányítják őket.

Re: Hemingway átigazolási és szponzori titkai

Elküldve: 2019.01.15. 11:55
Szerző: Maradonapoli
Senkiháziak felkérdezésére nem fog felelni az öreg, ahogy eddig sem tette.

Re: Hemingway átigazolási és szponzori titkai

Elküldve: 2019.01.15. 20:06
Szerző: Reginald McFreez
Szánalmas firkálmány.

Re: Hemingway átigazolási és szponzori titkai

Elküldve: 2019.01.16. 06:20
Szerző: ryanmckane
gusztustalanok vagytok :) de biztos megéri...