Eltiltásról számolt be a Kisvárda

nb1.hu12
Toborzórajáró
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: 2012.03.10. 16:00

Eltiltásról számolt be a Kisvárda

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.12.11. 18:18

Megint odaszúrtak a sporiknak és a Fegyelmi Bizottságnak.

Eltiltásról számolt be a Kisvárda


Heves indulatot váltott ki a felekből a szombati, DVTK-Kisvárda (1-1) mérkőzés, nyilván, mint minden hasonló esetben, a játékvezetők működése volt a központi téma.


 


Mint tegnap jeleztük, Révész Attila sportigazgató éles kirohanást intézett a mérkőzésen tapasztalt játékvezetői ténykedés ellen, amit azért kell újra jeleznünk, mert a friss, kisvárdai jelentésben is van egy kis piszka a sporikkal, de a Fegyelmi Bizottság működésével kapcsolatban is.


 


Íme, a kisvárdai bejelentés:


 


„A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága kedden tartotta ülését, amelyen terítékre került a Diósgyőrben kiállított labdarúgónk, Pavlo Lukjancsuk ügye. Nos, az azonnali piros lappal kiállított játékosunk a soron következő két bajnoki mérkőzésen nem léphet pályára, ami azt jelenti, hogy az évzáró MTK, s majd a február 2-i, Haladás elleni meccset lesz kénytelen kihagyni.


 


Mivel a fegyelmi bizottság nem alkalmazhatja a videofelvétel alapján történő eltiltást, ezért fel sem merülhetett, hogy a kiállítás előtt egy perccel Lukjancsukkal szemben brutálisan szabálytalankodó diósgyőri Vernes Richárd is eltiltást kapjon.”


 

Vissza: “www.nb1.hu”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 13 vendég