A River-Boca balhé háttere: 300 jegy és a Boca-fan államelnök harca

nb1.hu12
Toborzórajáró
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: 2012.03.10. 16:00

A River-Boca balhé háttere: 300 jegy és a Boca-fan államelnök harca

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.11.26. 12:59

Kemény információk egy brutális bandáról is.

A River-Boca balhé háttere: 300 jegy és a Boca-fan államelnök harca


A Libertadores-kupa fennállása során először fordult elő, hogy a két argentin gigász, a Boca Juniors és a River Plate egymás ellen kell, hogy játssza a finálét. Ráadásul, utoljára rendezték/rendezik meg úgy sorozatot, hogy a végső összecsapásra oda-visszavágós rendszerben kerül(t) sor.


 


Az elő meccset az időjárás miatt kellett egy nappal elhalasztani, a fejleményekről 36 órás élő közvetítésben számoltunk be.


 


 nullnull
 


 


A visszavágót 24-én, magyar idő szerint este kilenckor kellett (volna) elkezdeni, de az a találkozó is elmaradt, mint ahogy a másnapra kijelölt pótlás is a River-drukkerek vandálkodása miatt, a fejleményekről szombat délután 16 órától hétfő reggelig számoltunk be élő közvetítésben.


 


Az, hogy a két szurkolótábor tagjai utálják egymást, régóta köztudott, mint ahogyan az is, hogy Argentínában évek óta nem járhatnak idegenbeli meccsekre a szurkolók. Így hát van, hogy a fanatikusok nem a másik szurkolótáborra, hanem magára a csapatra támadnak rá. Így tettek a Boca hívei is 3 éve, amikor a Boca-River meccs szünetében könnygázzal támadtak a vendégjátékosokra, akkor a Bocát kizárták a sorozatból.


 


 


 nullnull
 


 


Most szombaton a River hívei rakétákkal lőtték a Boca buszát, a betörő ablakok miatti szétrepülő üvegszilánkok és a rendőrségi könnygáz sérüléseket okoztak a Boca játékosai körében. Voltak, akik kórházba is kerültek.


 


 
 


 


És a jelek szerint most az is megvan, miért voltak ennyire kemények a River-drukkerek.


 


A chefutboll.com jelentése szerint a pénteken az argentin rendőrség betámadta a Los Borrachos del Tablón csoport vezetőit (a nyitókép, valamint a cikkben lévő második kép és a videó archív - a szerk)és elvettek tőlük 300 jegyet, amik a visszavágóra szóltak. A hírek szerint a házkutatási parancsot maga az államelnök, Mauricio Macri adta ki, aki a Boca elnöke is volt egykoron.


 


Macri egyébként, amikor kialakult a finálé párosítása, szerette volna elérni, hogy a két meccsen lehessenek vendégszurkolók, de a két klub ehhez nem járult hozzá.

Vissza: “www.nb1.hu”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 12 vendég