Így készül a Várda a Fradi ellen – Sigér Dávid elmesélte

nb1.hu12
Toborzórajáró
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: 2012.03.10. 16:00

Így készül a Várda a Fradi ellen – Sigér Dávid elmesélte

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.11.23. 15:06

Mindenre emlékszik a Fradi középpályása.

Így készül a Várda a Fradi ellen – Sigér Dávid elmesélte


A Ferencváros játékosai közül Sigér Dávid az a játékos, aki a leginkább emlékezhet rá, milyen az esélytelenség nyugalmával készülni és pályára lépni a zöld-fehérek ellen, hiszen a Balmazújvárostól igazolták.  Révész Attila, a Kisvárda sportigazgatója azt nyilatkozta a klub honlapjának, hogy a szakmai stáb tagjaitól azt kérte, stabilizálják a csapat védekezését. Révész hozzátette, ennek az Újpest ellen még nem voltak látható jelei (nem csak a köd miatt – a szerk.), de úgy készülnek, hogy az FTC ellen már masszívabbak lesznek. A kisvárdaiak egyébként tudják: a zöld-fehérek elleni, idegenbeli bajnokin nincsen veszíteni valójuk. Erről beszélt Sigér is az FTC mai sajtónapján.


 


„Nem hinném, hogy idegesek a kisvárdaiak. Emlékszem, a Balmazújváros játékosaként mi is úgy készültünk a Fradi elleni idegenbeli fellépésünkre, hogy nincs mit veszítenünk. Viszont azzal is pontosan tisztában voltunk, hogy a zöld-fehérek elleni, kimagasló teljesítménnyel még jobban felhívhatjuk magunkra a figyelmet. És ez a veszélyes a Fradira most is. Pontosan tudjuk, hogy az Ferencváros ellen mindenki extra motivációval lép pályára.”


 


Ha a Kisvárda masszívabban akar játszani, mint eddig, akkor az azt jelenti, hogy a játékosainak még jobban oda kell figyelniük a védekezésükre, ami általában a saját kapu előtti betömörülést és a terület leszűkítését jelenti.


 


„Igyekeztünk gyakorolni azokat a játékelemeket, melyeknek köszönhetően meg lehet bontani a felállt védekezést. De a Kisvárda nem csak védekezni szeretne és nem csak védekezni tud. Képesek a játékosai a labdát birtokolni, a támadásaikat meg tudják komponálni, ha az ellenfél megengedi a számukra és élvezni is szokták a játékot. Mivel többen a válogatottnál voltak tőlünk, nem tudtunk annyit gyakorolni a tervezett kezdőcsapattal, mint amennyit szerettünk volna.”

Vissza: “www.nb1.hu”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég