Duplázója parádéjával nyert ismét a Haladás

nb1.hu12
Toborzórajáró
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: 2012.03.10. 16:00

Duplázója parádéjával nyert ismét a Haladás

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.11.16. 13:02

Tartják a formát!

Duplázója parádéjával nyert ismét a Haladás


 Felkészülési mérkőzésen a Szombathelyi Haladás Németh Márió duplájával és Miroszlav Grumics találatával 3-1-re verte az NB II-es Mosonmagyaróvárt - jelezte a klub honlapja.Szombathelyi Haladás-Credobus Mosonmagyaróvár 3-1 (1-0) 


Szombathely, 100 néző, felkészülési labdarúgó-mérkőzés, vezette: Gaál.


 


Haladás: Gyurján – Habovda, Grumics,  Kolcák, Bosnjak – Mészáros, Rácz, Daushvili, Ofosu - Gaál, Funsho.


II. félidő: Gyurján – Pinte, Schimmer, Kovalovszki, Németh Milán – Petró, Jancsó, Kovács, Halmosi – Rabusic, Németh Márió. Edző: Horváth Ferenc.


 


 


Ahogy az várható volt, a Haladás ragadta magához a kezdeményezést az NB II utolsó helyén álló Mosonmagyaróvár ellen. Gaál Bálint bal oldali szögletből kis híján gólt szerzett, a másik oldalon Gyurján tolt bravúrral a léc fölé egy lövést. A 17. percben Gaál bal oldali szabadrúgását a hosszún, az alapvonalnál érkező Habovda egyből középre tette, Grumics pedig hét méterről az üres kapuba helyezett (1-0). A szombathelyiek szépen tették-vették a labdát, de az óváriak stabilan védekeztek, így a vendégek kapusának, Heinrichnek nem sok védenivalója akadt. A 45. percben Kolcák ívelt a védők mögé, de Ofosu ziccerben, nyolc méterről a kapusba lőtt.


 


Szünet után is a vasiak voltak a kezdeményezőbbek, de jóideig csak mezőnyben folyt a játék. Az 57. percben Németh Milán balról, 15 méterről leadott lövését védte Heinrich. A 65. percben aztán Németh Márió balról, 13 méterről úgy lőtt a hálóba, hogy a labda a bal kapufáról vágódott a kapuba (2-0). Aztán azt láhattuk, hogy a kispadon ülő Király Gábor elsétált a kapu mögé a tartaléklabdákért, és a helyükre rúgta őket. A 108-szoros válogatott kapusnak nem derogált mindez, pláne, hogy a szünetben ő gyűjtötte be a melegítés után a labdákat. De vissza a meccse. A Haladás sok passzal építetette fel támadásait, aztán a 74. percben Petró passzát Németh Márió kissé jobbról, 13 méterről ezúttal úgy rúgta a jobb sarokba, hogy a labda a jobb kapufáról vágódott a kapuba (3-0). Két perc múlva Hamosi tüzelt 15 méterről a bal sarok mellé. Vasi támadások után a 87. percben Stieber tizenegyesből szépített (3-1).


 


A vasiak legközelebb jövő szombaton, 17 órakor a Puskás Akadémia vendégeként, Felcsúton lépnek pályára bajnoki mérkőzésen.

Avatar
Savaria1919
BL-menõ
Hozzászólások: 9347
Csatlakozott: 2012.06.24. 08:36
Tartózkodási hely: Haliwood
Kapcsolat:

Re: Duplázója parádéjával nyert ismét a Haladás

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2018.11.16. 15:43

SuperMario! Remélem a bajnokságban is magára talál.
Zeng a dalunk
Győzni fogunk
Harcoljunk együtt
A Hali mi vagyunk


Vissza: “www.nb1.hu”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: inreallife, ultraviola valamint 32 vendég