Kassai benézte: reakciók

nb1.hu12
Toborzórajáró
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: 2012.03.10. 16:00

Kassai benézte: reakciók

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.11.08. 09:33

Guardiola és Fonseca is a frankót mondta.

Kassai benézte: reakciók


Régi igazság, hogy egy bíró talán akkor jár a legjobban, ha észrevétlen 90 percen át, ha nem kerül a nyilatkozatok kereszttüzébe egy adott mérkőzés után. Ha nem így van, akkor az általában azt jelenti, hogy hibázott. Kassai Viktornak egy 6-0-s mérkőzés után sikerült az a bravúr, hogy mindenki róla és botrányos ítéletéről beszél. Így tett Pep Guardiolna, a Manchester City vezetőedzője, valamint Paulo Fonseca, a Sahtar Doneck trénere is.


 
Guardiola: „Egyértelmű, hogy nem ért tizenegyest Sterling esése, csupán megbotlott a talajban. Nem elegáns, ilyen szituáció után gólra váltani a tizenegyest, de Sterling nem tudta, hogy mi történt (akkor lehetett volna neki szólni – a szerk.). Ismét bebizonyosodott, hogy szükség van a videobíróra. A foci sokkal gyorsabb már, a játékosok sokkal képzettebbek, a bíróknak még kevesebb idejük van a jó döntés meghozatalára.”


 


Fonseca: „Ilyen zakó után nem foghatjuk a tizenegyesre a vereségünket. Nem emiatt kaptunk ki, de az tény, hogy nevetséges ítélet született. Kassain kívül mindenki látta, hogy nem történt szabálytalanság. De ismétlem, nem emiatt kaptunk ki.”


 

Avatar
BSTH
Légiós
Hozzászólások: 5985
Csatlakozott: 2010.01.11. 16:05

Re: Kassai benézte: reakciók

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.11.08. 09:44

Most néztem meg először. Hát ez elég kínos.
Kilencvenhat angyal büszkén néz a Földre, büszkén néz a mennyből a Pool tizenegyére.
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!


Vissza: “www.nb1.hu”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: Adamek, RAUL7 valamint 30 vendég