Marco Rossit nem hatotta meg a magyarok fohásza

nb1.hu12
Toborzórajáró
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: 2012.03.10. 16:00

Marco Rossit nem hatotta meg a magyarok fohásza

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.10.15. 22:43

Csűrdöngölőssel hálálták ezt meg neki.

Marco Rossit nem hatotta meg a magyarok fohászaNEMZETEK LIGÁJA, C-LIGA


2. CSOPORT, 4. FORDULÓ


ÉSZTORSZÁG–MAGYARORSZÁG 3–3 (1–1)


Tallinn, A. Le Coq Aréna, 3043 néző. V: Halis Özkahya (török) 


ÉSZTORSZÁG: Aksalu (Lepmets, 43.) – Teniste, Baranov, Mets, Tamm, Pikk – Luts, Antonov, Vassiljev, Ojamaa – Henri Anier (Purje, 90.). Szövetségi kapitány: Martin Reim


MAGYARORSZÁG: Gulácsi – Lovrencsics G. (Bese, 81.), Orbán, Kádár, Baráth – Nagy Á. – Nagy D. (Eppel, 75.), Kleinheisler (Pátkai, 68.), Kovács I., Sallai – Szalai. Szövetségi kapitány: Marco Rossi 


Gólszerző: Luts (20.), Pátkai (71. – öngól), Henri Anier (79.), ill. Nagy D. (24.), Szalai (54., 81.) 


Marco Rossi ismét bebizonyította, hogy nem lehet befolyásolni!


 


Sokan biztosra vették, hogy csak a levegőbe beszélt a kinevezésekor a szövetségi kapitány, amikor nyilvánosan megüzente Dzsudzsák Balázsnak, hogy csak akkor lesz tagja a válogatott keretnek, ha rendszeresen és jól játszik a klubcsapatában. A feltételrendszer nem teljesült, a csapatkapitány nem lett beválogatva. Ám a nemzeti csapat kapuja nem zárult be végleg a középpályás előtt, mert Rossi azt is jelezte, amint változás lesz, visszatérhet.


 


Az észtek elleni meccs előtt magyarok fohászkodtak azért, hogy Szalai Ádám ne lépjen pályára. Rossi azonban nem hallotta meg az imákat, kezdette Szalait, aki két remek góllal hálálta meg a bizalmat. Az elsőnél csűrdöngölőst járt az ötösön belül, miközben szanaszét alázta a hazai védelmet, mielőtt a kapuba bikázta volna jó egészségesen a zsugát.


 


Sajnos azonban a nem túl acélos észteknek is voltak jó pillanataik. Megnyomták a meccs elejét, megérdemelten szereztek vezetést, de szerencsére hamar egyenlítettünk, Nagy Dominik szintén príma góljával. Majd jött Szalai álomgólja, utána meg a hidegzuhany, mert a semmiből fordítottak a hazaiak. Szerencsére megint hamar egyenlítettünk, a Hoffenheim támadójának életerős stukkjával.


 


A végén huszáros hajrát nyomtunk (Epppel előtt ott volt a lehetőség a legvégén…), de a diadal elmaradt...


 

Vissza: “www.nb1.hu”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: gw valamint 13 vendég