Kemény döntést hoztak a kisvárdaiak az egyik játékosról

nb1.hu12
Toborzórajáró
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: 2012.03.10. 16:00

Kemény döntést hoztak a kisvárdaiak az egyik játékosról

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.08.16. 21:17

Sokba került a fegyelmezetlenség.

Kemény döntést hoztak a kisvárdaiak az egyik játékosról


A kisvardafc.hu cikkét változtatás nélkül közöljük.


 


Súlyos fegyelmezetlensége, és a Ferencváros ellen kapott piros lapja után a második csapathoz irányították Anton Sindert, csapatunk támadóját mindaddig, amíg az eltiltása le nem jár.


 


Azóta klubunk kézhez kapta az MLSZ fegyelmi bizottságának végzését, amely szerint „minden, a labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől négy hónapra eltiltotta.”


 


„Ezek után nem maradt más, mint csütörtökön Anton Sindert felmentettük a munkavégzés alól, hiszen a határozat alapján a szervezett edzésektől is eltiltották őt. Kezdeményezzük továbbá szerződésének egyoldalú felbontását” – mondta a kialakult helyzetről Révész Attila sportigazgató. A négy hónapos eltiltás azt jelenti, hogy az ukrán támadó leghamarabb december 11-én állhatna újra edzésbe.


 


Az utóbbi időben nemcsak az ilyen jellegű döntések, hanem a pénzbüntetés is ismeretlen volt a kisvárdai klub számára. Nos, a fegyelmi bizottság csütörtöki döntése értelmében klubunkat 200 ezer forintra büntette „szurkolóinak az Újpest és az FTC elleni mérkőzéseken történt rendzavarásaiért (mérkőzés rendbontás miatti felfüggesztése, obszcén kifejezések és pirotechnikai eszközök használata).”


 


A jövőben fokozottan felhívjuk szurkolóink figyelmét a sportszerű viselkedésre és buzdításra! Ne üljenek fel a provokációnak és akkor is tartózkodjanak mindennemű véleménynyilvánítástól, ha a pályán történtek bántják az igazságérzetüket! A következő büntetést ugyanis már visszaesőként kapja meg klubunk, amelynek így egyre nagyobb lehet a mértéke, és ez akár a klub működését is veszélyeztetheti.


 


Amit minden körülmények között hallani szeretnénk a lelátóról: „Hajrá, Kisvárda!”


 

Vissza: “www.nb1.hu”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 34 vendég