Segít-e a Real Madrid edzője bentmaradni a Kisvárdának?

nb1.hu12
Toborzórajáró
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: 2012.03.10. 16:00

Segít-e a Real Madrid edzője bentmaradni a Kisvárdának?

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.08.15. 17:41

Legutóbb a vb előtt beszélt a két szakember.

Segít-e a Real Madrid edzője bentmaradni a Kisvárdának?


Három szemelvény a kisvárdai honlap interjújából, melyet a szerkesztők az új trénerrel, Dadjka Lászlóval készítettek.


 


 


A Real Madrid edzője tudja már, hogy ki a Kisvárda edzője? – tudakoltuk Dajka Lászlótól, aki a spanyol Las Palmasban csapattársa volt a későbbi spanyol szövetségi kapitánynak, a Real Madrid kispadjára a világbajnokság előtt kinevezett Julen Lopeteguinak.


Egyelőre nem, de rövidesen meg fogja tudni.


 
Mikor beszélt legutóbb jó barátjával, Julen Lopetegiuval?


Még a világbajnokság előtt. Amikor menesztették a válogatott éléről, mert bejelentették a Madridhoz szerződését, akkor is kerestem, de csak néhány mondatig jutottunk, arra kért, hogy erről a kérdésről máskor ejtsünk szót, így hát nem is zavartam. Fogok vele beszélni, mert nem kis fába vágta a fejszéjét – ő is.


 


A honlapunkon is közzétettük azt a nyilatkozatát, amelyben az is elhangzik, hogy csapatot még sosem ejtett ki. Meg tudja ígérni, hogy ezen a téren május végére sem lesz változás?


Ilyet nem ígér az ember. Négy vereséggel és nulla ponttal veszem át a csapatot, olyat, amelyik a szívemhez kedves. Kisvárda a második hazám, ezért nem is nagyon gondolkodtam az ajánlaton, hanem jöttem, és keresem a megoldást, hogyan lehetne előrelépni. Egy biztos, veszélyzónában vagyunk, ezzel tisztában kell lenni mindenkinek. Nekem az a fontos, hogy lássam a fejlődést a csapaton, és azért nem ígérgetek, mert nagyon messze van még a tavasz vége. Még a mostani átigazolási időszak sem zárult le, és télen is lehetnek még változások. Ahhoz viszont mielőbb pontokat kell szereznünk, hogy összekovácsolódjon az együttes. Bízom benne, és sokat is fogunk tenni ennek érdekében. Az én farzsebemben mindig ott van a tükör, és ha a sok munka után sem tudjuk elérni a célt, akkor is bele kell majd nézni a tükörbe, hogy mindent megpróbáltunk. Lehet, hogy én hibáztam, vagy kiderülhet, az állomány nem megfelelő, de végezzük el tisztességesen a munkát. De úgy gondolom, a magyar bajnokságban szervezettséggel, sok-sok alázattal azért lehet eredményt elérni.

Vissza: “www.nb1.hu”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 34 vendég