40 év után tért haza a Kisvárda új edzője

nb1.hu12
Toborzórajáró
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: 2012.03.10. 16:00

40 év után tért haza a Kisvárda új edzője

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.08.14. 10:43

Volt, akit az U17-hez irányítottak fegyelmezetlenség miatt.

40 év után tért haza a Kisvárda új edzője


Szakembert próbáló feladat vár Dajka Lászlóra, a Kisvárda új vezetőedzőjére. Valahogy bent kellene tartania a csapatát az NB I-ben úgy, hogy még gólt sem rúgott, pontot sem szerzett. Mindezt úgy, hogy rengeteg játékosára nem számíthat.


 


Bőszen pötyöghetett a kisvárdai honlap szerkesztője, mire felsorolta a hiányzókat, illetve azt, hogy miért kellett őket nélkülöznie Dajkának az első, általa megtartott edzésen. Mint azt közhírré tette: „A foglalkozáson nem vett részt az U19-es válogatottnál készülő Kovácsréti Márk, a hétvégi súlyos fegyelmezetlensége és kiállítása miatt az U17-es csapathoz irányított Anton Sinder, a hétvégén megműtött Mihajlo Rjasko, a térdsérüléssel bajlódó Izing Martin és Andrij Cserepko. Combizomsérülése miatt könnyített futómunkát végzett Jánvári Gábor. A felnőttekkel edzett a 17 éves Gyüre Tamás, aki a hétvégi megye egyes bajnokin a Kisvárda II színeiben három gólt szerzett Tiszavasváriban.”


 
A krónikás nem volt rest megkérdezni az új szakmai vezetőt sem: „„Negyven éve kerültem el Kisvárdáról, azóta csak átutazóban jártam erre, most mégis úgy érzem magam, mint aki hazatért, és nagy lelkesedéssel látok hozzá a munkához”


 


A bentmaradáshoz viszont a lelkesedés mellé eredmények kellenek.


 


 

Vissza: “www.nb1.hu”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 6 vendég