Supka Attila a győzelem ellenére is "megrázta a panaszfát"

nb1.hu12
Toborzórajáró
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: 2012.03.10. 16:00

Supka Attila a győzelem ellenére is "megrázta a panaszfát"

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.07.22. 13:52

Valamivel nem elégedett a Honvéd mestere.

Supka Attila a győzelem ellenére is "megrázta a panaszfát"


Gólgazdag mérkőzésen szerzett három pontot a Honvéd a Haladás ellen. A 3-2-es győzelem után Supka Attila eképpen összegezte a mérkőzést az nso.hu-nak:


 


"„Úgy gondolom, nagyon fontos meccs volt, pláne a kupamérkőzés után. Az első perctől kezdve támadólag léptünk fel, próbáltunk mindent megtenni, hogy már a meccs elején gólt vagy gólokat szerezzünk. Ha kicsit pontosabbak vagyunk, már az első félidőben nagyobb különbségű lehetett volna a vezetésünk. Azokból a helyzetekből tudtunk gólt szerezni, amiket gyakoroltunk és előre megbeszéltünk, hasonlóképpen, mint a Rabotnicski ellen az Európa-ligában. Mindig megkapom, hogy állandóan a koncentrációról beszélek. Igenis koncentrálni kell, mert ilyen gólt, amilyet az első félidő utolsó percében kaptunk, nem szabad kapni. Viszont a második félidőben megint a mi akaratunk érvényesült, szép támadásokat vezettünk, és két gólt szereztünk. Úgy gondoltam, hogy 3–1 után sima meccs lesz, de sajnos egy hiba miatt idegeskednünk kellett kicsit még a kiállítás után is" - fogalmazott a szakember.


 




Supka a nyilatkozata során kitért a csatárgondokra is:


 


"Csatárproblémákról beszélünk folyamatosan, és valóban szükség lenne támadóra, de az elmúlt két mérkőzésen hét gólt szereztünk, ez a csapat erejét mutatja. A középpályások rengeteget dolgoznak, elöl pedig azok a játékosok, akik lehetőséget kapnak, próbálják bizonyítani, hogy nem véletlenül kerülnek be a csapatba. Azt lehet látni, hogy mindenki kezdő szeretne lenni, ami nagyon fontos, mert így megvan a megfelelő versenyhelyzet" - zárta mondandóját az edző.


 

rossonero71
Serdülõ
Hozzászólások: 447
Csatlakozott: 2005.10.17. 16:31
Tartózkodási hely: Kispest

Re: Supka Attila a győzelem ellenére is "megrázta a panaszfát"

HozzászólásSzerző: rossonero71 » 2018.07.22. 19:57

nem csatár kell, hanem védő...Kamber nem középső védő, Batik meg...hagyjuk.


Vissza: “www.nb1.hu”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: Gunners, Libritor valamint 13 vendég