Elhappolta a Szpari alapemberét a Paks

nb1.hu12
Toborzórajáró
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: 2012.03.10. 16:00

Elhappolta a Szpari alapemberét a Paks

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.07.17. 13:59

Végigjárta a korosztályos válogatottakat.

Elhappolta a Szpari alapemberét a Paks


A PAKSI FC hároméves szerződést kötött Kelemen Dáviddal, aki az előző szezonban a Nyíregyháza alapembere volt. A 26 éves, 187 cm magas védő a következőket mondta:


 
- Mivel már játszottam Pakson, jól ismerem a közeget, örülök, hogy visszatérhetek. Voltak máshonnan is ajánlataim, de sokat számított a döntésemben a vezetők személye, és az is, hogy kiváló a közösség. Ráadásul a keretet csak magyar játékosok alkotják, ami kuriózum itthon.  NB I-es futballistának tartom magam, ezért is vagyok boldog, hogy újra az élvonalban bizonyíthatok. Nagyon jó szakmai munka folyik a klubnál, az elmúlt években egy erős csapat épült, amelynek akár az Európa Liga-indulásra is lehet esélye. Mivel a Paksi FC összeszokott és erős védelemmel rendelkezik, nehéz lesz bekerülnöm a kezdőcsapatba, de azért fogok dolgozni, hogy ez sikerüljön – zárta a védő.


 


Kelemen Dávid az MTK-ban debütált az NB I-ben. 2015 őszétől 2016 nyaráig már volt a PAKSI FC játékosa, tőlünk került Békéscsabára, majd Nyíregyházára. Végigjárta a korosztályos válogatottakat, az U19-es és az U21-es csapatban összesen 21 mérkőzésen szerepelt. Az NB I-ben eddig 56 találkozót játszott.

Vissza: “www.nb1.hu”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: Bing [Bot], BSTH, Gunners, S.O.A.D. valamint 14 vendég