Hemingway a saját szavait másította meg

nb1.hu12
Toborzórajáró
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: 2012.03.10. 16:00

Hemingway a saját szavait másította meg

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.07.13. 07:37

Miért akarná megvenni a Fradit egy nem fradista?

Hemingway a saját szavait másította meg


Az nb1.hu az 1999-es megalapítása úgy gondolja, a labdarúgás nemcsak annyi, hogy vannak a meccsek, nyilatkoznak a játékosok meg a vezetők (bíróknak is kellene!) és ennyi. Mert a labdarúgást a nézők miatt találták ki, ezért honlap-családunk a drukkereket érintő valamennyi fejleményről beszámol, ha értesülünk vagy észreveszünk bármit. Így tettünk és teszünk kivétel nélkül mindenkivel (és ezen sem vagyunk hajlandóak változtatni), ha a szurkolók valakinek a távozását követelik. Legyen szó játékosról, edzőről vagy tulajdonosról. Most George F. Hemingway következett/következik, akinek a távozását végtelenszer követelték már az általa egyébként rengetegszer lepatkányozott Kispest-szurkolók, akik a Rabotnicski elleni meccsen újra megtették ezt, figyelmébe ajánlva a tulajnak, hogy vegye meg a Ferencvárost. 

Mindezt azok után, hogy a drukkerek nyilvános posztban kérdőjelezték meg a klubvezetés szavahihetőségét, mert Hemingway letagadta, hogy a Fradi érdeklődik Lanzafame iránt. Nyilván úgy került oda, hogy a Fradi nem akarta… Most pedig következzék néhány kommunikációs trükk, amikről Hemingway azt hiszi, beváltak, senki nem vette észre, ezért minden rendben van. Pedig pont az ellenkezője igaz... StadionUNK, utánpótlás-központUNKHemingway volt az egyetlen tulajdonos, aki a stadionépítési lázat kihasználva végig parádézta a médiát, hogy arról beszéljen ő, hogy mikor épül el a stadionJUK és az utánpótlás-központJUK. Pedig neki ahhoz szinte semmi köze nincs. Állami beruházás csak állami földterületen valósulhat meg, így a Bozsik József Stadion és a központ is a magyar államé. A magyar állam terveztette meg, építteti meg mindkettőt. Miért mondhatta?Mert így olyan hatást keltett, mintha a Honvéd vezetői ezen is dolgoznának, ezzel is foglalkoznának, aki meg mindig nyilatkozik róla, olyan hatást kelt, mintha ebben a témakörben is vezető lenne. Pedig… Fizetési sapkaHemingway mindig hangsúlyozta, kötött, alacsony költségvetéssel dolgoznak. Mint Lanzafame-szerződésmódósításának a nyilvánosságra hozatalával bebizonyítottuk ez nem teljesen így van. Miért mondhatta?Mindenki szorít a kicsiknek, a szegényeknek… És persze az elért sikerek nagyobbnak tűnnek, hátrányból indulva. Csak ugye kár, hogy ez sem így volt… 
nullnull
Nincsen szponzorunkEnnek a kijelentés-sorozatnak (Európa egyetlen szponzor nélküli bajnokcsapata – írta ezerszer az nb1.hu-n, korábban vezetett, majd általunk megszüntetett blogjában, előttünk egyébként a csakfoci.hu-n vezette, ők is megköszönték neki), csak éppen ez sem igaz. Mint írtuk, Lanzafame fizetésének a nagy részét a jelek szerint szponzor állhatta. Hemingway azt mondta, azért kell a fizetési sapka, mert pont annyi pénzük van amennyi, miközben Lanzafame többet kapott. Vagy tehát több pénz van Kispesten, vagy szponzor állta. És akkor már van szponzor! Ráadásul a hét elején Hemingway a klub hivatalos sajtótájékoztatóján mondta azt az új szerelések bemutatásakor, hogy a mezeket szállító cég évek óta megbízható szponzoruk. Tehát van még egy szponzor évek óta, ami eddig ugye szerinte nem volt… Miért mondhatta ezt?Ugyanazért, mint a fizetési sapka dumát. De most vizsgáljuk meg, mit jelent az, hogy mégis van szponzoruk. Eddig azt mondta nincs, tehát a mezszállítót nem tartotta annak, majd miután az nb1.hu megkérdőjelezte a marketingese munkájának az eredményességét (a marketingeseknek a világon mindenhol a szponzor-szerzés a legfontosabb feladatuk, ha Kispesten nem, akkor nem biztos, hogy az a helyes), majd pár nappal később azt mondta, hogy van szponzor…. Miért énekelték neki, hogy vegye meg a Fradit?Hemingway évekkel ezelőtt elmondta, elsőként a Ferencvárost akarta megvenni. Ez azért érdekes, mert ha az embernek pénze van (vagy volt) és futballcsapatot akar venni, evidens, hogy elsőként a kedvenc csapata jut az eszébe… Hemingwayre tehát ismét kapja a magáét, de fontos hangsúlyozni, hogy ő és nem a Honvéd! Mert a kettő nagyon, de nagyon nem ugyanaz!


Vissza: “www.nb1.hu”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: Sub Pop valamint 33 vendég