Egyes feltételezések szerint öngyilkos lehetett Messiék egyik szurkolója

nb1.hu12
Toborzórajáró
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: 2012.03.10. 16:00

Egyes feltételezések szerint öngyilkos lehetett Messiék egyik szurkolója

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.06.22. 22:15

India – Szakemberek bevonásával folyik a kutatás.

Egyes feltételezések szerint öngyilkos lehetett Messiék egyik szurkolója


Az indiai Kerala államban rengeteg rajongója van a dél-amerikai labdarúgásnak, s az argentin válogatott csütörtöki kudarca után elképzelhető, hogy egy 30 éves helyi férfi a Meenachil folyóba ölte magát a 3–0-s vereség után - jelezte az nso.hu.


 


A helyi rendőrség szerint a férfi búcsúlevélként felfogható feljegyzést is hagyott hátra, amelyben azt állította, „mindent látott, már semmire nem kíváncsi”. A 30 éves férfi gyerekkora óta elkötelezett argentin drukker, családja szerint nem elképzelhetetlen, hogy „csak”  világgá ment, attól tartva, hogy rengetegen zaklatják majd a csúfos vereséget szenvedő kedvencei miatt, ám a legrosszabbakat sem tartják elképzelhetetlennek.


 


„Az eltűnt személy keresését nagy erőkkel megkezdtük, a helyi tűzoltóság szakembereivel karöltve elsősorban a Meenachil folyót és környékét kutatjuk át. A feltételezett motivációt, vagyis az argentin válogatott vereségét nem tudom sem megerősíteni, sem cáfolni – de a kutatás folyik” – jelentette ki a helyi rendőrség szóvivője.

Vissza: “www.nb1.hu”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: _carlos_, adrenalin69, beroka, kristof98.haladas, Libritor, Maradonapoli, Rockiton, Sub Pop, zaggar valamint 28 vendég