Oldal: 1 / 1

Elképesztő összeget hallottunk Lanzafame vételáráról

Elküldve: 2018.06.07. 22:20
Szerző: nb1.hu12
Budapest – Eppel, Gróf és Baráth is lehet, hogy távozik.

Elképesztő összeget hallottunk Lanzafame vételáráról


Davide Lanzafame toronymagasan az NB I legjobb játékosa, nem csoda, hogy hírbe hozták már a Ferencvárossal és a Videotonnal is. Mégpedig azért, mert ez a két klub jelenleg gazdagabb, mint a kispesti alakulat, jobb körülményekkel rendelkezik és sokkal több fizetést is tud adni.


 


Lanzafame meg megéri a pénzét.


 


Rebesgetik azt is, hogy a Marco Rossi vezérelte Dunaszerdahely is érdeklődik iránta, ami a tudása mellett azért sem lenne meglepő, mert a két talján mindig ódákat zengett egymásról a nyilvánosság előtt kispesti közös kalandjaik alkalmával.


 nullnull
Azt is rebesgetik, hogy George F. Hemingway, a kispestiek tulajdonosa 2 millió euróban határozta meg a vételérát a támadónak. Egyrészt azért, mert ha gavallért játszva enged a vételárból, akkor is jól jár, másrészt azért, mert ezt külföldi csapat ki tudná fizetni (nem is biztos, hogy csak külföldi…). És ugye az sem elhanyagolható szempont, hogy az olasz szerződése hamarosan lejár, akkor meg ingyen távozhat.


 


De hamarosan ez út nyílhat meg Gróf Dávid (Németországba hívják), Eppel Márton és Baráth Botond előtt is. A Honvéd gazdaságilag akkor járna a legjobban, ha már most nyáron értékesítené a nevezetteket, szakmailag viszont nem biztos.


 


A modern fociban viszont az érkezők tudásával egyenértékű az is, hogy akiből lehet, így vagy úgy, előbb vagy utóbb, de a legtöbb pénzt ki kell sajtolni.


 


És innentől kezdve kezdődik egy másik történet…

Re: Elképesztő összeget hallottunk Lanzafame vételáráról

Elküldve: 2018.06.07. 22:52
Szerző: Maradonapoli
A cikk röviden összefoglalva:
1. Rossi és Lanzafame nemi életet él egymással.
2. Hemi egy pénzéhes rohadék.
3. A Honvéd szét fog esni és szar csapat lesz ha meg mégsem, akkor meg pénztelen szar csapat.

Re: Elképesztő összeget hallottunk Lanzafame vételáráról

Elküldve: 2018.06.08. 05:56
Szerző: P22
blablabla... rebesgetik 2 milla... blabla bla. blabla.