Szarka írta:Szalai minden labdája fos? Nem emlékszem mikor passzolt pontosan.... ( ami biztos hamis érzés, de legalább 5 totál elbénázott passzát láttam már )
Fából faragott királyfi sajnos.
Szarka írta:Szalai minden labdája fos? Nem emlékszem mikor passzolt pontosan.... ( ami biztos hamis érzés, de legalább 5 totál elbénázott passzát láttam már )
Szarka írta:Megvan bennünk a veszély, időnként jól hozzuk ki a labdát, legalábbis Nego-Orbán oldalán. A protugálok is viszont sorozatban alkotnak ki helyzeteket, lehet ha rúgunk is még egyet, akkor is megfordítják.
Adamek írta:dingo írta:Adamek írta:picsába, kimegyek a klozetre és gólt kapunk
Remélem a következő órában már nem fogsz hugyozni.
hát nem, mostantól csak fosok
Adamek írta:rácokat ma nagyon popón rakják
dingo írta:Adamek írta:dingo írta:Remélem a következő órában már nem fogsz hugyozni.
hát nem, mostantól csak fosok
Eh! Tényleg nem bírtad volna még pár percig?
nyúl írta:Azt hiszem, én már úgy halok meg, hogy Portugáliát nem győztük le.
Nem rossz a csapatunk, de meglesz a bűvös 40 év vb-részvétel nélkül. Ez azt jelenti, hogy zsinórban eggyel többre nem jutunk ki, mint ahányszor 1934 óta sikerült.
Atát, Bollát, Dárdait (az összest) el kéne felejteni.
nyúl írta:Lemarom az arcomat.
Én inkább Szobónak rovom fel, mint Kerkeznek.
Ez a Varga Lewandowski lehetett volna, ha időben felfedezik. Mindent tud, amit a posztján kell.
nyúl írta:Azt hiszem, én már úgy halok meg, hogy Portugáliát nem győztük le.
Nem rossz a csapatunk, de meglesz a bűvös 40 év vb-részvétel nélkül. Ez azt jelenti, hogy zsinórban eggyel többre nem jutunk ki, mint ahányszor 1934 óta sikerült.
Atát, Bollát, Dárdait (az összest) el kéne felejteni.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég