Pótselejtező: Romániát is fogadhatnánk a döntőben

Adamek
Flegma

Re: Pótselejtező: Romániát is fogadhatnánk a döntőben

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.09.09. 17:49

Tóth Balázs véd ma
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2025.09.09. 17:52

nyúl írta:
Mech írta:
nyúl írta:Szobó azt nyilatkozta, azonnal aláírná a döntetlent.
Értem, hogy van egy realitása az erőviszonyoknak, azt is, hogy nincs Sallai, a kraut kiosztott még 5 sárgát Dublinban, soha nem is nyertünk a portugálok ellen, szóval a helyzet nem ígéretes, de a csapatkapitány szerintem ne mondjon ilyet hazai meccs előtt.
Persze, azt se mondja, hogy szétcsapjuk őket, de egy ilyen egyébként realista üzenet sugall valami kishitűséget, s legalább neki nem ezt kellene kifelé képviselnie lélektanilag. Még akkor se, ha minden várakozás szerint felraknak a szopórollerre.

őszinte volt legalább, nem ez lenne a lényeg?
hárman tudnak focizni ebből a csapatból, max 4-en kis túlzással, Sallai ebből most off, ő is tudja, hogy max egy döntetlen a legtöbb ami ebben benne van, de az is csak akkor jön össze, ha a portugáloknak is megfelel a döntetlen
könnyen lehet, hogy a leendő világbajnokkal játszunk ma
Szerintem Portugália sose lesz világbajnok. Még az EB aranyhoz is elég sajátos körülmények kellettek.
Igen, őszinte volt. De ha ilyen a leosztás, szerintem nem szabad az eredményről beszélni. Elég "a minden tőlünk telhetőt megteszünk" közhelye.
Ugyanis mit gondol ezt olvasva egy portugál futballista, aki eleve objektíven esélyes? A legjobb magyar, az angol bajnok is azt mondja, előre aláírná az ikszet. Nincs jó üzenete egy teltházas hazai meccs előtt, pláne miután 2 pontot elvesztettünk előtte. Ennyi csak, amit felvetek.

Amit a képességekről írsz, az teljesen igaz.

A "minden tőlünk telhetőt megteszünk" a legjobb mondás ilyenkor, és csak bízni lehet a foganatjában. Taktikailag, "altató" jelleggel előadva sem szimpatikus ez a döntetlent aláírós duma, nemhogy őszintén. A "fantasztikus közönségünk által támogatva itthon biztos megverjük őket" kinyilatkozás meg nyilván a másik véget, ráadásul az esemény előtt és után is rá lehet faragni vele.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2025.09.09. 18:49

Elég lett volna annyi, h Weiner elvtársra várok.

Egyébként az utánpótlás tarol, a 19-esek agyonverték Montenegrót a 21-esek gáláznak Litvániában.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2025.09.09. 19:08

Adamek írta:a mai játéknaptól egyetlen dolgot várok, mossák fel a padlót az írek irhájával az örmények
helyükre kell tenni ezt a kocsmafighter népet

Eddig jó.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.09.09. 19:14

Cselszky írta:
Adamek írta:a mai játéknaptól egyetlen dolgot várok, mossák fel a padlót az írek irhájával az örmények

Eddig jó.

ej de szép
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2025.09.09. 19:15

Még a végén az örményekkel kűzdünk a második helyért.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.09.09. 19:53

Bolla és Zsóti
önmagunk ellenségei vagyunk

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2025.09.09. 19:59

dingo írta:
Értem, hogy van egy realitása az erőviszonyoknak, azt is, hogy nincs Sallai, a kraut kiosztott még 5 sárgát Dublinban, soha nem is nyertünk a portugálok ellen, szóval a helyzet nem ígéretes, de a csapatkapitány szerintem ne mondjon ilyet hazai meccs előtt.
Persze, azt se mondja, hogy szétcsapjuk őket, de egy ilyen egyébként realista üzenet sugall valami kishitűséget, s legalább neki nem ezt kellene kifelé képviselnie lélektanilag. Még akkor se, ha minden várakozás szerint felraknak a szopórollerre.

Én veled értek egyet, helyes önértékeléssel szamszerűsítés nélkül is lehetett volna annyit mondani a csapatkapitánynak hogy piszkosul igyekezni fognak. Ennyi. Tudjuk magunktól is a realitást. De a szurkoló épp azt várja hogy ezt felboritsák. Volt jópár példa a közelmúltban mikor sikerült is. Már a Dublin utáni "előzetesenmindenkialáírtavolnaazxet" is felcseszte az agyam. Ez még rá tett egy lapáttal. De Rossi még tudta fokozni a hülyeségével. Már- már elérte Egervári melységeit( Vagy nem tőle van az a szösszenet, hogy micsoda élmény egy magyar játékosnak, hogy Robben segít neki felkelni a földről?) . Nem kell melldöngetve arcoskodni, de így lemenni kutyába. Így egy észt, vagy moldáv csapat és szövv. kapitány beszélhet, de egy magyar nem. Nem vagyunk világverő brigád, de alacsonyabb polcra se helyezzük magunk, mint ahol vagyunk

Azért szerintem az a kommentátor volt meccs közben, mikor a vasi kölök öngólt vert és összeomlott, Robbins meg felhuzta. Egyetértek amúgy.
ETO

dingo
Sztár

HozzászólásSzerző: dingo » 2025.09.09. 20:06

Szarka írta:Még a végén az örményekkel kűzdünk a második helyért.

Lehet ez is olyan jelentősége lesz mint anno az azeriek győzelme Svájc ellen ?
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D

"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."

dingo
Sztár

HozzászólásSzerző: dingo » 2025.09.09. 20:07

Javier Arizmendi írta:
dingo írta:

Én veled értek egyet, helyes önértékeléssel szamszerűsítés nélkül is lehetett volna annyit mondani a csapatkapitánynak hogy piszkosul igyekezni fognak. Ennyi. Tudjuk magunktól is a realitást. De a szurkoló épp azt várja hogy ezt felboritsák. Volt jópár példa a közelmúltban mikor sikerült is. Már a Dublin utáni "előzetesenmindenkialáírtavolnaazxet" is felcseszte az agyam. Ez még rá tett egy lapáttal. De Rossi még tudta fokozni a hülyeségével. Már- már elérte Egervári melységeit( Vagy nem tőle van az a szösszenet, hogy micsoda élmény egy magyar játékosnak, hogy Robben segít neki felkelni a földről?) . Nem kell melldöngetve arcoskodni, de így lemenni kutyába. Így egy észt, vagy moldáv csapat és szövv. kapitány beszélhet, de egy magyar nem. Nem vagyunk világverő brigád, de alacsonyabb polcra se helyezzük magunk, mint ahol vagyunk

Azért szerintem az a kommentátor volt meccs közben, mikor a vasi kölök öngólt vert és összeomlott, Robbins meg felhuzta. Egyetértek amúgy.

Rég vótmá bocs hogy rosszul emlékeztem. Ezért is írtam a zárójeles részt.

"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2025.09.09. 20:23

nyúl írta:
Igen, de az se túl jó nekünk. Az örmények is el tudják kapni a fonalat, ránk is veszélyesek lehetnek.

Van néhány közepes és sok gyenge játékosuk. Távol van a jelenlegi garnitúra még a 10-12 évvel ezelőtti Miki, Yura Movsisyan brigádtól is, pedig az sem volt egy világverő társaság. Ettől függetlenül akad elég gólerős krasznodari, van zvezdás, slovanos, gladbachos peremember, ami annyit jelent, hogy képesek kikapni a lettektől, Máltától, benne van a megalázó dupla vereség a grúzoktól, stb., de olykor megütnek ír, román kaliberű csapatokat. Természetesen Portugália más kávéház.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2025.09.09. 20:31

dingo írta:
Javier Arizmendi írta:
dingo írta:Én veled értek egyet, helyes önértékeléssel szamszerűsítés nélkül is lehetett volna annyit mondani a csapatkapitánynak hogy piszkosul igyekezni fognak. Ennyi. Tudjuk magunktól is a realitást. De a szurkoló épp azt várja hogy ezt felboritsák. Volt jópár példa a közelmúltban mikor sikerült is. Már a Dublin utáni "előzetesenmindenkialáírtavolnaazxet" is felcseszte az agyam. Ez még rá tett egy lapáttal. De Rossi még tudta fokozni a hülyeségével. Már- már elérte Egervári melységeit( Vagy nem tőle van az a szösszenet, hogy micsoda élmény egy magyar játékosnak, hogy Robben segít neki felkelni a földről?) . Nem kell melldöngetve arcoskodni, de így lemenni kutyába. Így egy észt, vagy moldáv csapat és szövv. kapitány beszélhet, de egy magyar nem. Nem vagyunk világverő brigád, de alacsonyabb polcra se helyezzük magunk, mint ahol vagyunk

Rég vótmá bocs hogy rosszul emlékeztem. Ezért is írtam a zárójeles részt.

Semmi gond, csak pontositottam, a saját emlékeim alapján, amik lehetnek tévesek ebben a korban. Már a holland nevét is rosszul írtam.
ETO

dingo
Sztár

HozzászólásSzerző: dingo » 2025.09.09. 20:45

Hajdú b be van baszva? Azerbajdzsánnak van 3 pontja?

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.09.09. 20:53

eddig kifejezetten jól altatunk

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2025.09.09. 20:55

Brunonak ma még elszakad a cérna, már most csak úgy nekimegy Szobonak futtában.

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2025.09.09. 21:01

Hajdú B most mondta, hogy még nyeretlenek vagyunk a szlovákok ellen,ez meglepett.Kicsit az is hogy a Portugálokat még Puskásék se verték meg.

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2025.09.09. 21:07

Varga!!!!!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.09.09. 21:10

nesztek rüszük

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2025.09.09. 21:14

Szarka írta:Hajdú B most mondta, hogy még nyeretlenek vagyunk a szlovákok ellen,ez meglepett.Kicsit az is hogy a Portugálokat még Puskásék se verték meg.

sokszor nem is játszottak ellenük, egyszer idegenben 56-ban, 2-2 lett a vége

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2025.09.09. 21:16

Simán jobbak vagyunk
ETO

Vissza: “www.nb1.hu”