adrenalin69 írta:gw írta:adrenalin69 írta:Először is a tábor megnevezést te használtad először , másodsorban én csak annyit kérdeztem, hogy nem mindegy, hogy hol játszotok , hisz mindig hangosabb az ellen ! Minek oda 2 stadion ? Ez az idézz tőlem meg vicces! Hol szeretnéd , hogy keresgéljek ? Az, hogy én már a tábor kifejezésnél tudtam, hogy azzal védekezel amivel gyurmioti , sőt szánalmasnak tartottam , de te csak terelj és motyogjál tovább ! ;)
"én csak annyit kérdeztem, hogy nem mindegy, hogy hol játszotok , hisz mindig hangosabb az ellen" - hazudsz.
"Nem mindegy , hogy hol szurkolnak le benneteket ?" - ezt mondtad. nekem cimezve. erre valaszoltam, hogy bennunket ugyan nem, mert be sem jarunk. mondjuk mar ehhez 1 nap kellett, mig segitseggel felfogtad. ne maszatolj.
mar azt sem erted, te mit mondasz. nem is csoda :)
Ritka egy nagy terelő vagy !
első vartyogásod: azert stadion es stadion kozt is van kulonbseg, nekunk pl kellene megegy stadion a mostani melle, ahol az idegenbeli meccseinket jatszhatjuk
aztán meg is magyarázod:hogy-hogy minek?? ott irom, a mostani melle kellene... hogy ne kelljen annyit utazni...
Nem mindegy neked , ha úgy sem mész be ? Nem mindegy neked , hogy mennyit utazik a Listás csapata ?
Részemről lezártam ! :)
konyorgom mondd, hogy nem azt vetted alapul, amit dzsottival beszeltunk... :D

jobban is teszed, ha ezt lezarod, bele sem kellett volna folynod... :D