Adamek írta:Cselszky írta:Nem hittem, hogy ebben a körben az NB1 harmada ki is száll a buliból. 0-2 búcsúzóra tippeltem volna.
ha úgy nézzük pont az a négy csapat esett ki akik a legerősebb, csak egy osztállyal lejjebb szereplő csapattól zakóztak, de azért aki nem vak az látja és tudja, hogy az NB1 és az NB2 között nem egy normál osztály a difi
a Szpari ritka fos szezont fut, nagyon alul teljesít a keretéhez képest, úgy néz ki Szabó fater egy egyslágeres előadó, semmi olyat nem tud ami alapján körbe kellene hakniznia az összes padot, pedig így lesz és hamarosan el is indul
a Várda meglepetés, azt gondoltam ők simán behúzzák, főleg a 3 kapott gól gáz
a Csút szerintem recseg és ropog, nem lepődnék meg egy közeli edzőváltáson ott sem, szerintem a végén az ötben se lesznek a Vasas meg egy egy tüskére ki tud emelkedni az NB2-ből
tegnap beszéltük az ÚFC-t, szerintem ott most pont az és akkora káosz van mint nálunk volt a ner korszak elején, hülyeségeket dumálnak és kapkodnak, az lesz a csoda ha megint nem a 28. forduló környékén lesz biztos a bennmaradásuk
A Várda kiesésére nem számítottam, a másik 3-ból minimum 1-re úgy tippeltem, hogy megoldja. Az Újpestnek azért szedett-vedett állapotában is illett volna továbbmennie, tképpen a Szpari lepett meg a legkevésbé, a csúti bukó is benne volt, ott az aránya lepett meg.