Szombati foci: Fradi-Vidi!

Cselszky
Aranylabdás

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: Cselszky » Tegnap, 13:02

Adamek írta:
Cselszky írta:Nem hittem, hogy ebben a körben az NB1 harmada ki is száll a buliból. 0-2 búcsúzóra tippeltem volna.

ha úgy nézzük pont az a négy csapat esett ki akik a legerősebb, csak egy osztállyal lejjebb szereplő csapattól zakóztak, de azért aki nem vak az látja és tudja, hogy az NB1 és az NB2 között nem egy normál osztály a difi
a Szpari ritka fos szezont fut, nagyon alul teljesít a keretéhez képest, úgy néz ki Szabó fater egy egyslágeres előadó, semmi olyat nem tud ami alapján körbe kellene hakniznia az összes padot, pedig így lesz és hamarosan el is indul
a Várda meglepetés, azt gondoltam ők simán behúzzák, főleg a 3 kapott gól gáz
a Csút szerintem recseg és ropog, nem lepődnék meg egy közeli edzőváltáson ott sem, szerintem a végén az ötben se lesznek a Vasas meg egy egy tüskére ki tud emelkedni az NB2-ből
tegnap beszéltük az ÚFC-t, szerintem ott most pont az és akkora káosz van mint nálunk volt a ner korszak elején, hülyeségeket dumálnak és kapkodnak, az lesz a csoda ha megint nem a 28. forduló környékén lesz biztos a bennmaradásuk

A Várda kiesésére nem számítottam, a másik 3-ból minimum 1-re úgy tippeltem, hogy megoldja. Az Újpestnek azért szedett-vedett állapotában is illett volna továbbmennie, tképpen a Szpari lepett meg a legkevésbé, a csúti bukó is benne volt, ott az aránya lepett meg.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » Tegnap, 13:14

Cselszky írta:
Adamek írta:
Cselszky írta:Nem hittem, hogy ebben a körben az NB1 harmada ki is száll a buliból. 0-2 búcsúzóra tippeltem volna.

ha úgy nézzük pont az a négy csapat esett ki akik a legerősebb, csak egy osztállyal lejjebb szereplő csapattól zakóztak, de azért aki nem vak az látja és tudja, hogy az NB1 és az NB2 között nem egy normál osztály a difi
a Szpari ritka fos szezont fut, nagyon alul teljesít a keretéhez képest, úgy néz ki Szabó fater egy egyslágeres előadó, semmi olyat nem tud ami alapján körbe kellene hakniznia az összes padot, pedig így lesz és hamarosan el is indul
a Várda meglepetés, azt gondoltam ők simán behúzzák, főleg a 3 kapott gól gáz
a Csút szerintem recseg és ropog, nem lepődnék meg egy közeli edzőváltáson ott sem, szerintem a végén az ötben se lesznek a Vasas meg egy egy tüskére ki tud emelkedni az NB2-ből
tegnap beszéltük az ÚFC-t, szerintem ott most pont az és akkora káosz van mint nálunk volt a ner korszak elején, hülyeségeket dumálnak és kapkodnak, az lesz a csoda ha megint nem a 28. forduló környékén lesz biztos a bennmaradásuk

A Várda kiesésére nem számítottam, a másik 3-ból minimum 1-re úgy tippeltem, hogy megoldja. Az Újpestnek azért szedett-vedett állapotában is illett volna továbbmennie, tképpen a Szpari lepett meg a legkevésbé, a csúti bukó is benne volt, ott az aránya lepett meg.

hát ja, a Csabesz felszálló ágon van a tavalyi rémálom után, a Szpari meg rohamléptekkel épül lefelé
Csút-Vasas szintén ellentétes forma, a Várda meg láttuk a bajnokságban is, hogy ha nagyon kell akkor mélytorokra kapja az ellent
az Újpest egy könnyedebb vacsorát kapott, a KTE is annyira van egyben mint Michael Jackson és az orra, ők csak simán hozták a szokásos cseplini arcukat, majd ha éles lesz a kérdés akkor megrakják egy hetessel valamelyik középcsapatot, most beleszarhattak
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

dingo
Sztár

HozzászólásSzerző: dingo » Tegnap, 18:23

Savaria1919 írta:
Cselszky írta:Nem úgy volt eddig, hogy az alacsonyabb osztályúnál játsszák az MK-meccseket? Vagy csak a szeptemberi körig volt így?

Új nóvum, ettől az idénytől vezették be. Én is meglepődtem.

Az is csak MlSz- nél eshet meg( bár nekünk épp jól jött) hogy 64 között 4-5 meccsen van VAR a többin nincs:)
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D

"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » Tegnap, 19:29

"Az nb1.hu értesülése szerint anyagi nehézségekkel küszködik a Debreceni VSC, miután a nemzetközi multiklubhálózat kiépítésére törekvő Five Eleven Capital nem fizetett időben, és nem lépett elő az egyesület többségi tulajdonosává. Több, az első csapat keretéhez tartozó labdarúgó sem kapta meg az aktuális havi fizetését, ami azért is különösen érzékeny téma, mert ilyen nagyon régóta nem fordult elő az egyesületnél, amely híres arról, hogy mindig időben kifizeti alkalmazottai bérét."

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » Tegnap, 19:36

Mech írta:"Az nb1.hu értesülése szerint anyagi nehézségekkel küszködik a Debreceni VSC, miután a nemzetközi multiklubhálózat kiépítésére törekvő Five Eleven Capital nem fizetett időben, és nem lépett elő az egyesület többségi tulajdonosává. Több, az első csapat keretéhez tartozó labdarúgó sem kapta meg az aktuális havi fizetését, ami azért is különösen érzékeny téma, mert ilyen nagyon régóta nem fordult elő az egyesületnél, amely híres arról, hogy mindig időben kifizeti alkalmazottai bérét."

Várjuk a klub reakcióját.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » Tegnap, 21:21

Mech írta:"Az nb1.hu értesülése szerint anyagi nehézségekkel küszködik a Debreceni VSC, miután a nemzetközi multiklubhálózat kiépítésére törekvő Five Eleven Capital nem fizetett időben, és nem lépett elő az egyesület többségi tulajdonosává. Több, az első csapat keretéhez tartozó labdarúgó sem kapta meg az aktuális havi fizetését, ami azért is különösen érzékeny téma, mert ilyen nagyon régóta nem fordult elő az egyesületnél, amely híres arról, hogy mindig időben kifizeti alkalmazottai bérét."

Barcika kész fogadni a minőségi lokistákat. A resztli mehet a tirpikhez vagy a DEAC-ba.
Kolorcity Kazincbarcika SC
1957. június 26. Hajrá Vegyész!!!
Gyollai - Baranyai, Haroyan, Polgár - Kártik, Messi, Sós, Makrai, iMyke - Prosser, Könyves
Polivinil-klorid Digitális Harcos Polgári Kör Kazincbarcika - Csatlakozz! Vezető: Maradonapoli

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » Tegnap, 21:46

Maradonapoli írta:27-es kötés, 48 esemény, 100 forintos tét, 19 978,5-es eredő 1 997 850,51 forintos lehetséges nyeremény.

Még párszor megtettem volna, de már nem engedték a rohadékok kötéstiltásra hivatkozva, szánalmas banda...

na hány találat jött össze?
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » Tegnap, 22:05

zaggar írta:
Maradonapoli írta:27-es kötés, 48 esemény, 100 forintos tét, 19 978,5-es eredő 1 997 850,51 forintos lehetséges nyeremény.

Még párszor megtettem volna, de már nem engedték a rohadékok kötéstiltásra hivatkozva, szánalmas banda...

ez a szeló már az első meccsen elbukott, a Roma (vagy a Toro?) megviccelt...
de kérdésedre válaszolva: 17 találat jött össze, értelemszerűen 10 meg bukott...

ellenben! este tettem egy hasonló szellemű 12 kötésest, amiből 11 jött, 1 pedig félidőben bukásra állt - Braga-Gil Vicente 1X - (és végül buktam is volna a szelót, ha nem szedem ki a pénzt). Hatalmas meglepetésemre azonban a zéerté így is a befektetett összeg vagyis 900 ft 5,8-szorosát ajánlotta és engedte (!) kiszedni, szóval 900-ból lett -> ~ 5200 huf, vagyis sikerült nyereséggel zárni a hétvégét. Ha jött volna az említett portugál meccs, akkor kb. duplája jött volna...
Gyollai - Baranyai, Haroyan, Polgár - Kártik, Messi, Sós, Makrai, iMyke - Prosser, Könyves
Polivinil-klorid Digitális Harcos Polgári Kör Kazincbarcika - Csatlakozz! Vezető: Maradonapoli

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » Tegnap, 22:58

Maradonapoli írta:
zaggar írta:

de kérdésedre válaszolva: 17 találat jött össze, értelemszerűen 10 meg bukott...

ellenben! este tettem egy hasonló szellemű 12 kötésest, amiből 11 jött, 1 pedig félidőben bukásra állt - Braga-Gil Vicente 1X - (és végül buktam is volna a szelót, ha nem szedem ki a pénzt). Hatalmas meglepetésemre azonban a zéerté így is a befektetett összeg vagyis 900 ft 5,8-szorosát ajánlotta és engedte (!) kiszedni, szóval 900-ból lett -> ~ 5200 huf, vagyis sikerült nyereséggel zárni a hétvégét. Ha jött volna az említett portugál meccs, akkor kb. duplája jött volna...

szép az, csak így tovább!
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » Tegnap, 23:47

zaggar írta:
Maradonapoli írta:
zaggar írta:

szép az, csak így tovább!

danke sün!

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » Ma, 12:21

Cselszky írta:

Szerintem az sokatmondó, hogy 24 órája kint van ez a hír és azóta nem reagáltak. Ahogy nézem a szurkolóitok is szépen felkérdezik őket már a közösségi médiában, de semmire sem reagálnak ott sem.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » Ma, 16:19

Mech írta:
Cselszky írta:

Szerintem az sokatmondó, hogy 24 órája kint van ez a hír és azóta nem reagáltak. Ahogy nézem a szurkolóitok is szépen felkérdezik őket már a közösségi médiában, de semmire sem reagálnak ott sem.

jövő nyártól lehet, h több ilyen lesz
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » Ma, 16:35

Mech írta:
Cselszky írta:

A polgi viszont reagált:
"Amint azt az elmúlt évek, sőt évtizedek igazolják, a DVSC történetének egyetlen biztos pillére van: Debrecen városa. Többségi tulajdonosok jönnek-mennek, de a város – akár kisebbségi tulajdonosként, akár többségi tulajdonosként – mindig ott állt és állni is fog a klub mögött. Ez biztosította a klub stabilitását akkor is, amikor 2020-ban elvesztettük NB1-es tagságunkat és ez biztosítja a klub stabilitását most is, amikor a többségi tulajdonosi pozícióval kapcsolatos tárgyalások lezárásának hiánya generál megoldandó pénzügyi feladatokat.
A pénzügyi kötelezettségek pontos teljesítése az alapja a klub működésének, ezért megengedhetetlennek tartjuk, hogy ebben a tekintetben ne legyen rend. Ennek biztosítását elvárjuk a mindenkori többségi tulajdonostól. A város és a helyi szponzorok együttműködésének köszönhetően az átmeneti likviditási nehézségek a mai nappal megszűnnek, a DVSC Futballszervező Zrt. gazdasági stabilitása biztosított, a kötelezettségek teljesítése folyamatos."

Van gebasz.
Állítólag Ike-nek nem sikerült a megegyezés a spanyolokkal, akik nem tudnak vagy nem akarnak dellázni, úgyhogy most új befektetői kört (angol, arab?) keres. Érdekesség, hogy közben - ugyan nem átigazolási díjért, hanem kölcsönben vagy szabadon igazolhatóként, de gondolom, jó fizuval - csak érkezett egy halom külföldi, jelentős részük spanyol (és ugye az edzői team is az), szóval nem tudom, pl. velük mi a franc lesz. Azt is pletykálják, hogy a régi probléma jött elő, miszerint volt játékosokból, helyi arcokból álló galeri gáncsoskodik pl. a DLA-n, akik próbálják elgáncsolni a spanyol hatalomátvételt, úgy tűnik, sikerrel (szűk 10 éve, még Szima idején már történt ilyen, akkor portugálokkal - az anno elüldözött kisfőnök most a Ligue 1-ben vezetőedző...).

Vissza: “www.nb1.hu”